ISOLEREN

Gespecialiseerd in het plaatsen van UVB

DAKEN GOTEN TERRASSEN

PANNEN LEIEN DAKRAMEN

ISOLEREN

Nieuwbouw & renovatie

Het is cruciaal om uw huis goed te isoleren om warmteverlies zo veel mogelijk te beperken. Het grootste deel van de verwarming van de doorsnee woning verdwijnt immers door muren, ramen, dak en vloeren, waarbij het verlies via het dak gemakkelijk 30% en meer bedraagt. Een goede thermische isolatie laat bovendien uw woning toe om te beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid.

 

Door degelijk te isoleren kan uw energiefactuur gevoelig dalen.

Bij BVBA TOP DAK kan u terecht voor dakisolatie en gevelisolatie.

 

Door je woning te isoleren kan je heel wat geld uitsparen op lange termijn. Om het fiscaal voordeel nog interessanter te maken zijn er tal van isolatiepremies verkrijgbaar. Zo kan je niet alleen bij de Vlaamse overheid terecht voor een premie maar ook bij het gemeentebestuur, de provincie en je netbeheerder.

 

In 2014 kunt u in aanmerking komen voor een belastingvermindering van 30% voor de uitgave voor een dakisolatie. Deze vermindering geldt voor woningen die al minstens 5 jaar in gebruik zijn en de dakisolatie moet door een aannemer zijn uitgevoerd.

 

Vrijwel elk Vlaams gemeente- en provinciebestuur geeft eigen premies uit voor dakisolatie. Hoeveel dit is en wat de voorwaarden zijn verschillen per gemeente en provincie. U dient dus zelf te gaan informeren bij uw eigen woonplaats en provincie.

 

Dankzij het grote aanbod aan isolatiepremies is het vaak goedkoper om de werken te laten uitvoeren dan dit zelf te doen. Je bent zeker van een correcte plaatsing en kan ook het BTW bedrag terugdringen naar 6% wanneer je woning ouder dan 5 jaar is. Aangezien isolatie vrij duur is spaar je zo al snel enkele honderden euro's uit. Ben je op zoek naar een professionele isolatiespecialist die je een factuur kan opmaken voor isolatiepremies, BVBA TOP DAK verzorgt alle adminstratie.

 

Groothandel in isolatie voor de bouwsector. Isolim heeft een enorme expertise waardoor u verzekerd bent van vakkundig advies.

Eternit biedt keuze uit allerlei vormen, kleuren en materialen van dakbedekking.

Leien, kleipannen of betonpannen.

FOTOGALERIJ

SUBSIDIES - PREMIES

 

Premies en goedkope leningen voor energiebesparing in Vlaanderen

DOWNLOAD BROCHURE

CONTACT

Oostmalsebaan 13 C - 2960 Sint-Lenaarts

0032 475 26 71 60

info@topdakbvba.be

DOWNLOADS - LINKS

 

Hier vindt u technische fiches, producinformatie, etc. of handige links.

Uw link op onze pagina? Neem contact op met ons bedrijf.